Presse  |  Kontakt  |   English  |   Deutch
ForsideRingkøbingSkjern og TarmVidebækHvide SandeJobBoligTilflytterguider Bo på landet

Velkomst

Natur og fritid

Bolig og Arbejde

Det siger de

Voks op i kommunen

LandsbyTV

 

 

 

Flyt Mod Vest samarbejder med Ringkøbing landbobank:

En god bekendt i vest...

Selv om Ringkøbing Landbobank har eksisteret i 123 år, er banken faktisk ret "ung", for de ansattes gennemsnitsalder er under 40 år - og hele 30 procent er under 30 år.

 

-Den aldersfordeling giver dynamik og skaber en god balance i organisationen, siger 42-årige Klaus Gamst, som er salgs- og markedschef i Ringkøbing Landbobank.


Siden nogle snusfornuftige "købmænd" i 1886 stiftede Ringkøbing Landbobank, har de ansatte lagt vægt på at give kunderne en sober og reel rådgivning - præcis som en god bekendt vil gøre det.


-En god bekendt kan du altid ringe til for at få en snak, hvis du er i tvivl om noget, og sådan vil vi gerne have det med vores kunder, fastslår Klaus Gamst og henviser til Landbobankens slogan: "En god bekendt".


-Det er vores fornemste opgave at sørge for, at kunderne føler sig trygge og godt tilpas med en sund økonomi. Det opnår vi ved at give en sober og reel rådgivning, så kunderne har et godt overblik over deres egen økonomi, pointerer han.

 

Selv tilflytter til Vestjylland
Klaus Gamst er selv tilflytter til Vestjylland, og han ved, hvor meget både arbejdsplads og omgivelser betyder, når man søger nye udfordringer i sit arbejdsliv.


-For ti år siden søgte jeg nyt job i Danmark. Jeg kom fra finanssektoren i Luxembourg og skulle finde et arbejde i et område, hvor familien også kunne trives. Valget faldt på Ringkøbing Landbobank og den gamle købstad Ringkøbing, for her er det hele: En attraktiv arbejdsplads med jobmæssige udfordringer og muligheder, to gymnasier, en handelsskole, masser af sports- og fritidsaktiviteter, den hyggelige, gamle bykerne med et aktivt butiksliv og da ikke mindst naturen ved hav og fjord, så der kan være balance mellem arbejdsliv og fritid, fortæller Klaus Gamst.


Hele familien faldt da også hurtigt til i byen, for de blev modtaget af både kolleger og naboer med interesse og stor hjælpsomhed.

 

En god modtagelse i Ringkøbing
Den gode modtagelse, som han selv har oplevet, vil Klaus Gamst gerne give videre andre, der har planer om at flytte til det midt- og vestjyske - og som måske ikke lige kender nogen, som de kan spørge til råds om forholdene.
-Ring eller mail til mig, som du vil gøre til en god bekendt, og hør om min by eller min arbejdsplads. Jeg vil altid gerne fortælle eller vise dig rundt, lyder opfordringen fra Klaus Gamst.

 

Landbobanken er tæt på kunderne
Ringkøbing Landbobank er solidt forankret i det midt- og vestjyske område med hovedsæde på Torvet i Ringkøbing, hvor 160 af de i alt 270 medarbejdere har deres virke.


Bankens kunder kommer fra hele landet, men der er for eksempel ingen filial i København. I stedet betjener en specialafdeling med 30 medarbejdere udelukkende kunderne uden for lokalområdet.


-Det fungerer fantastisk godt, for vi er stadig meget tæt på kunderne, som vi kommunikerer med via telefon og mails. Så selv om der er den geografiske afstand, er vi stadig den gode bekendt, som kunden hurtigt kan komme i kontakt med, fastslår Klaus Gamst.

 

Klaus Gamst har telefon: 99 75 12 59 og mail: gamst@landbobanken.dk

 

Kort om Ringkøbing Landbobank:

  • En tredjedel af medarbejderne er under 30 år
  • Banken beskæftiger 270 medarbejdere, heraf arbejder de 160 i hovedsædet i Ringkøbing
  • Banken har filialer i Herning, Holstebro, Hvide Sande, Lem, Spjald, - Thorsminde, Tim, Ulfborg, Viborg, Vildbjerg, Ørnhøj og Grønbjerg.
  • Kunder uden for bankens nærområde betjenes via Fjernafdelingen i Ringkøbing, som beskæftiger 60 medarbejdere

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Jobprofiler

 

- privatkunderådgivere
- erhvervskunderådgivere
- investeringsrådgivere
- pensionsrådgivere
- formuerådgivere
- samt øvrige stabsfunktioner 

Håndbold sætter Skjern på landkortet
Kom og luft cyklen...
Fokus på læsning i Ringkøbing-Skjern
Kulturarv udvikler lokale landsbyer


Alle artikler
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen om en middag for to på en af vore lokale restauranter - vinderne får direkte besked